6d7251ba-26e3-4512-98fb-6116bd6bafd4

Klus- & Onderhoudsbedrijf Eissing

Welkom bij Klus- en Onderhoudsbedrijf Eissing, waar vakmanschap en toewijding samenkomen. Als trotse eenmanszaak, geleid door eigenaar Mitchel Eissing, streven wij naar het verwezenlijken van al jouw klus- en onderhoudsbehoeften.

Mitchel, een gepassioneerde vakman met een diepgewortelde liefde voor zijn ambacht, heeft zichzelf op de kaart gezet als een veelzijdige expert. Van grote verbouwingen tot kleine klussen, voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Bij Klus- en Onderhoudsbedrijf Eissing is uw project in goede handen. Advies op maat, een realistische en haalbare planning gecombineerd met vakmanschap.

Bij Eissing Klus- en Onderhoudsbedrijf geloven we in vakmanschap dat verder gaat dan alleen het afronden van projecten. Elk detail wordt met zorg behandeld, met als doel een ruimte te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van ons werk, maar ook Mitchel’s toewijding aan veiligheid en professionaliteit. Met een VCA-certificering benadrukken we onze inzet voor een veilige werkomgeving en hoogwaardige dienstverlening.

 

Trots op de samenwerking met S.V. Kadoelen

Shirtsponsoring voor S.V. Kadoelen 1 uit Amsterdam met DeWaard bouw en HT Barbershop.

Jouw Eerste Keuze Voor Thuisoplossingen.

Neem gerust contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte. We staan klaar om jouw project tot leven te brengen!